سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سایت پزشکی

علت های بیماری آلرژی چیست همراه راه درمان

آلرژی چیست ,آلرژی چیست ویکی پدیا,آلرژیک چیست,آلرژی چیست,بیماری آلرژی چیست,حجامت آلرژی چیست,آلرژی ریه چیست,آلرژی غذایی چیست؟,علت آلرژی چیست,آلرژی تنفسی چیست,رفلاکس آلرژیک چیست,رینیت آلرژیک چیست؟

آلرژی چیست , آلرژی چیست ویکی پدیا , آلرژیک چیست , آلرژی چیست

آشنایی با علت های بیماری آلرژی چیست همراه راه درمان در سایت جسارت.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد علت های بیماری آلرژی چیست همراه راه درمان صحبت کنیم .اگر شما دنبال علت های بیماری آلرژی چیست هستید ممکن است این مطلب برا شما کار امد باشد.

اگر شما زیاد عطسه می کنید، اگر بیشتر وقت بینی شما گرفته است و آبریزش بینی دارید یا چشم ها دهان و پوستتان می خارد ممکن است رینیت  آلرژیک (بیماری ای که اکثر مردم به آن دچار می شوند) داشته باشید. رینیت  آلرژیک مانند جوش و سایر آلرژی ها، وقتی به وجود می آید که سیستم ایمنی بدن حساس شده و به چیزی که در محیط وجود دارد و سایرین با آن مشکلی ندارند بیش از حد واکنش نشان می دهد.

آلرژی چیست

آلرژی، واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل مختلف است. کسانی که دچار حساسیت هستند، دارای سیستم ایمنی فوق هوشیار هستند که نسبت به مواد ظاهرا بی آزار موجود در محل زندگیشان، واکنشی بیش از حد معمول نشان می‌دهند. برای مثال گرده گیاهان، می‌تواند سیستم ایمنی شخص آلرژیک را طوری تحریک کند که گویی با یک خطر جدی روبرو شده است. حساسیت یک مشکل بسیار شایع است و تقریباً از هر ده نفر، دو نفر به نوعی از آن مبتلا هستند.

آلرژی چیست , آلرژی چیست ویکی پدیا , آلرژیک چیست , آلرژی چیست

رینیت  آلرژیک معمولا به عنوان حساسیت فصلی، زکام یا تب یونجه نیز شناخته می شود. که به دو شکل مختلف ایجاد می شود . فصلی: نشانه های حساسیت فصلی می تواند در فصل بهار، تابستان و اوایل پاییز رخ دهد. این نوع حساسیت معمولا به خاطر گرده افشانی گل ها یا گرده های ناشی از چمن ها، درختان و علف های هرز ایجاد می شود. همیشگی: افرادی که حساسیت دائمی دارند این علائم را در تمام طول سال تجربه می کنند. که به طور کلی توسط گرد و غبار، شوره سر حیوانات، سوسک ها یا قارچ ها ایجاد می شود. حساسیت به مواد غذایی به ندرت رینیت آلرژیک ایجاد می کند.  بعضی از مردم ممکن است هر دو نوع حساسیت را تجربه کنند، بدین صورت که حساسیت همیشگی دارند و این حساسیت در فصل های آلرژی زا بیشتر می شود.

آلرژی چیست ویکی پدیا

هنگامی که یک سیستم ایمنی افراطی در معرض یک ماده حساسیت ‌زا قرار می ‌گیرد، چند اتفاق می‌افتد: 1. بدن برای مبارزه با ماده مذکور، شروع به تولید نوع خاصی پادتن یا آنتی بادی (Antibody) می‌ پردازد که IgE نام دارد. 2. آنتی بادیها به نوعی سلول خونی که مست سل mast cell نام دارد متصل می ‌شوند. این سلولها در دستگاه تنفسی و دستگاه گوارش، که محل اصلی ورود عوامل آلرژی‌ زا است، فراوانند. 3. مست سلها با انفجار خود مواد شیمیایی مختلفی از جمله هیستامین histamine آزاد می ‌کنند که عامل اصلی بروز بسیاری از علایم آلرژی است که از جمله این علایم می ‌توان به خارش گلو و آب ریزش بینی اشاده نمود. 4. اگر ماده حساسیت ‌زا در هوا باشد، عکس العمل آلرژِیک در چشمها، بینی و ریه رخ می ‌دهد و اگر این ماده خورده شود، عکس العمل آلرژیک در دهان، معده و سایر بخش های دستگاه گوارش بروز می ‌کند. گاهی مواد شیمیایی تولید شده در بدن به قدری زیاد است که علایم بسیار حادی نظیر کهیر، کاهش فشار خون، شوک یا بیهوشی (شوک آنافیلاکسی) نیز بوجود می ‌آیند.

آلرژی چیست , آلرژی چیست ویکی پدیا , آلرژیک چیست , آلرژی چیست

اگر شما یک آلرژی جزئی داشته باشید، احتمالا فقط به یک آزمایش فیزیکی نیاز خواهید داشت. با این حال، دکتر شما ممکن است آزمایش های خاصی برای تشخیص بهترین درمان برای شما انجام داده و برنامه ای برای جلوگیری از پیشرفت بیماری شما ترتیب دهد.  آزمون پوستی یکی از رایج ترین آزمایش هاست. دکتر شما چندین ماده روی پوست شما قرار می دهد تا ببیند بدن شما به کدام یک از این مواد واکنش نشان می دهد. معمولا اگر شما به یکی از این مواد حساسیت داشته باشید یک قرمزی کوچک روی پوستتان پدیدار می شود.  آزمایش خون یا (RAST) نیز رایج است. این آزمایش میزان پادتن ایمونوگلوبین E را برای یک آلرژن مخصوص اندازه گیری می کند.

آلرژیک چیست

آلـرژیهـا عـکس الـعـمـل هـایـی حسـاس در بـرابر موادی هستـنـد کـه حـتـی مـمـکن اسـت کاملاً بی ‌ضرر باشند و ربـطی هم به جنسیت و سن و نژاد ندارد. در عملیاتی که حـساس سـازی نـامیـده می‌شود، بدن فرد در مقابل یک ماده خاص پادتــن می‌سازد که به آلرژی تبدیل می ‌شود. در نـتـیـجه هرگاه فرد با آن ماده خاص تماس می ‌یابد، این سیـستم دفـاعی در مقابل آن واکنش منفی ایجاد می ‌کند. ضد آلرژی ها در خون بدن هیستامین آزاد می‌ کنند که آن هم مسائل جانبی دارد. بطور مثال، هیستامین غشای مخاطی بینی و چشم ها را آبدار و خارش آور می‌ کند. همچنین آماس‌ هایی سفید رنگ و خارش آور که کهیر نامیده می‌ شوند در بدن ایجاد می ‌گردد.  با توجه به نوع آلرژی و قسمتی از بدن که درگیر آن است، علائم مختلفی از قبیل خارش پوست، چشمها یا بدن، ایجاد کهیر و جوشهای پوستی ، عطسه، سرفه، تنفس صدا دار، حالت تهوع و استفراغ ایجاد می‌ شود. در نمونه ‌هایی نادر حتی آلرژی های بسیار خطرناک و تهدید کننده مرگ نیز که آنافیلاکسیز نامیده می ‌شوند هم اتفاق می‌افتد.